dissabte, 26 de juny del 2010

Google Docs

Google DOCS és la manera amb la qual la una persona emmagatzema els documents a Internet i no a l'ordinador, com es fa normalment i així estar permanentment compartint i col.laborant fàcilment amb més persones.
La persona que crea el document pot donar control sobre qui pot accedir als seus documents i qui no. En comptes d'adjuntar un document a un missatge de correu electrònic, s'adjunten diferents adreces de correu a un sol document, fent així que Google Docs envia als destinataris corresponents. Clicant l'enllaç podran editar i desar on-line el document tots els usuaris enviats. Aquesta manera de treballar fa que quan algú del grup edita, tothom vegi aquests canvis, i com que només hi ha un document mai no existiran confusions entre diverses versions ni es perdran els documents ja que tot estarà desat junt amb les seves versions anteriors a Internet. Cal tenir en compte, però que opdrem accedir a aquest document a través de qualsevol ordinador que estigui connectat a la xarxa.

Google Docs no només serveix per a documents de text, sinó que també ofereix fer fulls de càlcul i presentacions. La pràctica que em portat a terme per poder conèixer més bé aquesta eina és l''activitat que porta per títol Els ordinadors a les aules.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada